137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u een dakdrager voor een Iveco

voor dakreling, fixpointbevestiging, dakgoot, normaal dak en T-sleufprofiel

Dankzij een ervaring van tientallen jaren en omdat we al vele jaren leider op de markt voor achteraf monteerbare dakdragers zijn, heeft Rameder zich tot specialist in dakdragers voor voertuigen van het merk Iveco ontwikkeld. We verkopen dakdragers voor Iveco’s van Thule, F.LLI Menabo en Yakima. We kennen ons assortiment, we kennen alle fabrikanten van dakdragers en we weten wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende Iveco dakdragersystemen. Op die manier zijn we in staat u, van alle systemen die op de markt worden aangeboden, het voor u eenvoudigste en snelst te monteren dakdragersysteem aan te bieden.

Onze configurator is ontwikkeld met het doel u het selecteren van het voertuig en vervolgens de selectie van het product, aanzienlijk te vereenvoudigen. Omdat op deze pagina de voertuigen in groepen worden getoond, wordt het heel eenvoudig om uit het zeer omvangrijke scala aan Iveco modellenseries, uw voertuig te selecteren. In de volgende stap van de configurator kunt u uw Iveco model nog nauwkeuriger specificeren.

Dakdragers voor alle modellen van Iveco

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Iveco dakdragers

Iveco Dachträger

Wij bieden voor uw Iveco dakdragers in OEM-kwaliteit aan. De dakdrager accentueert de natuurlijke lijnen van uw Iveco en vormt één geheel met het design van uw voertuig. De dakdrager is binnen enkele minuten gemonteerd en de dakdrager voor uw Iveco heeft een TÜV certificaat en is voorzien van het GS-keurmerk. Belangrijke productkenmerken van de dakdrager voor Iveco zijn daarbij, net als veelzijdigheid, duurzaamheid en veiligheid.

  • voor alle types daken
  • voor het vervoer van dakboxen, fietsendragers, kano’s en kajaks
  • geruisarme dakdragersystemen
  • lichtgewicht constructies van staal en aluminium
Eén stap terug

BF_COOKIE_NOTE

BF_OK