Menu

Kortingen, acties & Rameder waardebonnen

Steeds weer verrassen we onze klanten met nieuwe kortingsacties, seizoenskortingen of diverse waardebonnen. Op deze pagina willen wij u informeren over actuele promoties en laten zien hoe u geld kunt besparen bij uw volgende aankoop bij de marktleider op het gebied van trekhaken.


Inhoudsopgave

 

5% korting voor nieuwe klanten

Aanmelden is de moeite waard! Als eindklant krijgt u bij registratie in onze onlineshop een korting op uw eerste aankoop. Wij geven u een korting van 5% op alle producten uit ons assortiment, zoals bijvoorbeeld trekhaken, fietsendragers of dakdragers.

Zo werkt het

Om de waardebon te verzilveren, vult u de code "NIEUW24" in de winkelwagen onder "waardebon verzilveren" in en klikt u op "verzilveren". De korting van 5% wordt dan automatisch verrekend.

Actievoorwaarden

  • alleen voor eindklanten
  • niet te combineren met andere waardebonnen
  • geldt alleen bij de eerste registratie en geldt niet voor personen die zonder registratie bestellen
registeren als nieuwe klant
 

Aanbieding van de maand

Wie houdt er nu niet van een verrassende korting? Niet alleen bieden we onze klanten unieke kortingen, acties en Rameder waardebonnen maar ook maandelijks een "Aanbieding van de maand" met een sterk verlaagde prijs.

Artikel: Fietsendrager MFT Multi-Cargo-2 Family
Prijs: € 249,29

naar de aanbieding
 
 

Een waardebon van 10€ als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief

Ook hier is de registratie de moeite waard! Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u eenmalig een waardebon van 10€. Via onze nieuwsbrief krijgt u gratis informatie over actueel nieuws, nieuwe kortingen en acties van Rameder.

Actievoorwaarden

  • niet te combineren met andere waardebonnen
  • geldt alleen voor de eerste registratie
  • 100 € minimum bestelwaarde
nu registreren
 

Laagste prijsgarantie

Wij staan achter onze prijzen maar als u een vergelijkbare trekhaak, een volledige trekhaakset of een elektrische set bij een andere handelaar krijgt aangeboden voor een voordeliger prijs, vul dan aub het onderstaande formulier in en wij verkopen u het product bij Rameder voor 10 € minder dan bij de concurrent.

Garantievoorwaarden

  • Noem ons het artikel en de handelaar met precieze internetlink.
  • Upload bijv. een uittreksel uit een brochure of stuur ons de aanbieding per fax.
  • Wij controleren binnen de 1-2 werkdagen de aanbieding van de handelaar.
  • In geval het artikel gelijkwaardig is, krijgt u het artikel voor een prijs die 10 € voordeliger is!

De garantie geldt enkel voor onmiddellijk leverbare nieuwe goederen, niet voor diensten (bijv. montage), producten uit uit- en slotverkopen, speciale acties, failissementen, failissementsverkopen, stopzettingen van winkels, veilingen (bijv. eBay), vergelijkende portaalsites (bijv. check24), showroommodellen, beschadigde of defecte producten en slechts voor aanbiedingen van handelaars met vestiging in Nederland.

Recht laten controleren