Menu

Koop een kofferruimtebeschermer van uw online-leverancier

Al jarenlang zijn we een grote Distributor van kofferruimtebeschermers voor heel veel soorten voertuigen. Voor uw voertuig hebt u bij ons de keus uit een universele of een voertuigspecifieke kofferruimtebeschermer. Beide varianten hebben zo hun voordelen. In de gids op deze pagina lichten we alles toe wat u over kofferruimtebeschermers dient te weten om vervolgens de juiste kofferruimtebeschermer voor de beste prijs bij Rameder te bestellen.

Met een kofferruimtebeschermer beschermt u uw kofferruimte tegen modder, vuil en andere verontreinigingen! Selecteer, met behulp van onze eenvoudige voertuigselectie-assistent, een universele of een exact op uw voertuig toegesneden kofferruimtebeschermer. Met behulp van onze selectie-assistent komt u via fabrikant, model en bouwjaar rechtstreeks bij het geschikte product.

kofferruimtebeschermer kopen
De kofferruimtebeschermer in het voertuig

Inhoudsopgave

 1. Voordelen en nut
 2. Universele en voertuigspecifieke modellen
 3. Zo koopt u een kofferruimtebeschermer - met onze voertuigzoeker

1. Voordelen en nut

Een ongelukje zit in een klein hoekje Er zat een gat in het pak yoghurt uit de supermarkt, de modderlaarzen van de kinderen zijn achteloos in de kofferruimte gelegd, of de dop op de fles met reserve-olie was niet goed vastgeschroefd - het gevolg is altijd hetzelfde: een schandvlek in de mooie kofferruimte, die er bij de grote schoonmaak alleen met veel pijn en moeite en nog meer schoonmaakmiddel uit te krijgen is.

De oplossing? Een kofferruimtebeschermer van Rameder! Die kunt u na ongelukjes met modder, levensmiddelen of andere vloeistoffen zoals verf, lak en olie, gemakkelijk en met weinig moeite uit de auto nemen en dankzij de kunststof beschermlaag ook zonder problemen schoonmaken.

De voordelen van een kofferruimtebeschermer:

 • beschermt de kofferruimte tegen verontreinigingen
 • uiterst sterk
 • gaat lang mee
 • perfect op maat gemaakt
 • voor praktisch ieder voertuig verkrijgbaar
 • gemakkelijk te reinigen
Voordeel van een kofferruimtebeschermer

2. Universele en voertuigspecifieke modellen

universele Kofferruimtebeschermer

We onderscheiden twee verschillende soorten: de universele en de voertuigspecifieke kofferruimtebeschermer. Een universele kofferruimtebeschermer is, zoals de naam al zegt, universeel toepasbaar, dat wil zeggen dat hij in praktisch ieder voertuig past. Omdat ze niet op maat gemaakt worden is een universeel aanmerkelijk goedkoper te produceren dan een voertuigspecifiek product.

Universele kofferruimtebeschermer

De voordelen van een universele kofferruimtebeschermer

 • goedkoper dan een voertuigspecifieke kofferruimtebeschermer
 • geschikt voor heel veel voertuigen
 • zeer robuust materiaal
 • gemakkelijk te reinigen
zo koopt u een universele kofferruimtebeschermer

voertuigspecifieke Kofferruimtebeschermer

Deze beschermers zijn speciaal op maat gemaakt voor de kofferruimte van het betreffende voertuig en passen voor 100% nauwkeurig. Tijdens de productie wordt rekening gehouden met de hoeken en randen van uw kofferruimte - zo wordt gegarandeerd voorkomen dat de beschermer onder het rijden verschuift en de kofferruimte is permanent beschermd, ook tijdens de meest hobbelige rit en in de scherpste bochten.

voertuigspecifieke Kofferruimtebeschermer

De voordelen van een voertuigspecifieke kofferruimtebeschermer

 • één op één op maat voor het betreffende voertuig
 • kinderlijk eenvoudig aan te brengen en uit te nemen
 • zeer robuust materiaal
 • gemakkelijk te reinigen
zo koopt u een voertuigspecifieke kofferruimtebeschermer

3. Zo koopt u een kofferruimtebeschermer - met onze Voertuigzoeker

Bij ons vindt u zonder problemen het optimale en vooral exact passende en geschikte product. Het is heel irritant om bij het uitpakken van de bestelling te constateren dat u niet het goede product hebt besteld. Om zo'n situatie te voorkomen hebben we onze Voertuigzoeker ontwikkeld, waarmee het voor u nog makkelijker wordt met een paar keer klikken het speciaal voor uw voertuig gefabriceerde product te selecteren. U moet alleen weten in welk voertuig u rijdt - alle daarvoor benodigde gegevens staan op uw kentekenpapieren of kentekencard.

Kofferruimtebeschermer

Overzicht van voertuigfabrikanten

selecteer hier uw voertuig