Menu

Fabrikanten van trekhaken en elektrische sets

We stellen u hier de belangrijkste fabrikanten van trekhaken en elektrische sets voor. Of het nu om een trekhaak van Westfalia, Bosal, Oris, Brink, GDW, Hook of ALKO gaat, het zijn allemaal trekhaken van fabrikanten die op dit gebied hun kwaliteit en ervaring hebben bewezen.

Brink trekhaken

Brink-trekhaken

Brink is leverancier van bijna alle autofabrikanten en kan zodoende al meteen nadat een nieuw model auto op de markt komt, een geschikte trekhaak leveren. De samenwerking met de autofabrikanten gaat zelfs zover dat Brink al in de ontwerpfase van de auto met de autofabrikant meedenkt. Al twee tot drie jaar voordat de auto in productie gaat, zijn de specialisten van Brink Towing Systems bezig om een trekhaak te ontwikkelen, die perfect bij de betreffende auto past. Ook daarom is kwaliteit voor de Brink Group B.V. een kernbegrip.

lees meer

Westfalia trekhaken

Westfalia-trekhaken

Met meer dan 12 miljoen geproduceerde trekhaken voor personenwagens en lichte bedrijfswagens hoort Westfalia tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten op het gebied van trekhaken. De Westfalia-trekhaak wordt in nauwe samenwerking met de automobielindustrie voor elk model voertuig speciaal ontwikkeld.

lees meer

Bosal trekhaken en Oris trekhaken

Oris-trekhaken

Als op het gebied van ontwikkeling actieve leverancier ontwikkelt en produceert Oris nieuwe onderdelen voor de internationale automobielindustrie. De know-how van tientallen jaren wordt ingezet om op de behoeften van de klant toegesneden trekhaken te ontwikkelen. Behalve klantspecifieke eisen worden ook actuele onderwerpen zoals het milieu, de demografische verandering en individualisering bij de ontwikkeling van een Oris trekhaak meegenomen.

lees meer

GDW trekhaken

GDW-trekhaken

De in 1952 opgerichte GDW-groep ontwikkelt, produceert en verkoopt in Europa een breed aanbod aan trekhaken. Alle GDW-trekhaken worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De GDW-groep omvat nu vijf productievestigingen in West-Europa. Elk jaar worden bovendien 60 nieuwe modellen trekhaken ontwikkeld.

lees meer

AL-KO trekhaken

AL-KO-trekhaken

Als familiebedrijf is AL-KO, met 50 vestigingen en meer dan 3.600 medewerkers in alle werelddelen, een wereldwijd opererende, technische onderneming die tot de toonaangevende aanbieders behoort op het gebied van voertuigtechniek, tuin, hobby, luchttechniek en trekhaken.

Auto Hak trekhaken

Auto-Hak-trekhaken

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Auto-Hak zich ontwikkeld tot een van de grootste producenten en verkopers van trekhaken voor personen- en bestelwagens. Het aanbod van de Poolse trekhakenproducent omvat nu meer dan 1900 trekhaken voor de meest uiteenlopende modellen voertuigen.

MVG trekhaken

MVG-trekhaken

Het onderdeel trekhaken van MVG ontwikkelt, construeert en produceert sinds 1972 met succes trekhaken en elektrische sets voor personen- en bedrijfswagens. De meest moderne productietechniek, bewaakt via kwaliteitscontroles die met het proces meelopen, waarborgt een uitstekende productkwaliteit en maken MVG tot de betrouwbare partner van de autohandel wat trekhaken betreft.

Imiola Anhängerkupplung

Imiola trekhaken

De onderneming IMIOŁA HAK-POL is opgericht in 1991. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van trekhaken voor meer dan 500 automerken, voor zowel personen- als vrachtwagens. De producten worden gefabriceerd met gebruikmaking van de allernieuwste technologie, dat wil zeggen met laser- en plasmamachines en CNC-kantbanken.

Prof Svar trekhaken

Prof Svar-trekhaken

Prof Svar is in 1994 opgericht met het doel trekhaken te ontwikkelen en te produceren. In verband met de succesvolle productontwikkeling voor het merk SKODA volgde als snel een uitbreiding van de vestiging. Nu is Prof Svar de grootste fabrikant van trekhaken in de Tsjechische Republiek.

BOSStow  Anhängerkupplung

BOSStow trekhaken

Als fabrikant en handelsonderneming ontwikkelt BOSStow voor een uitgebreid assortiment aan voertuigen de passende trekhaak of opname voor een drager op de achterklep. Innovatieve oplossingen voor de jongste generatie in mobiliteit, zoals uit de VS geïmporteerde voertuigen, oldtimers en campers. Klantgerichte producten en oplossingen voor de Europese markt vanuit een jarenlange ervaring.

ECS elektrische sets

ECS elektrische sets

ECS Electronics BV heeft zich als leverancier op de Europese markt gespecialiseerd op de ontwikkeling en productie van elektrische sets voor trekhaken en elektronische onderdelen. De hoofdvestiging van de onderneming die in 1988 is opgericht staat in Breda (Nederland). Het bedrijf onderscheidt zich doordat het specifieke elektrische sets voor praktisch elk type voertuig en uitstekende kwaliteit levert.

Erich Jaeger elektrische sets

Erich Jaeger elektrische sets

De onderneming ERICH JAEGER ontwikkelt en produceert sinds 1927 stekkeraansluitingen en kabelsets van hoge kwaliteit. Tot de klanten behoren, behalve vele fabrikanten van naam van auto's en bedrijfsvoertuigen, ook ondernemers uit andere branches. De maatstaven die daarbij voorop staan zijn: perfecte oplossingen en de hoogste kwaliteit.

TrailTec elektrische sets

TrailTec elektrische sets

De onderneming die al 25 jaar op de markt is, is de afgelopen jaren vooral bekend geworden door zijn autogasinbouwsystemen. Daarin staat de onderneming in heel Polen op de eerste plaats. Na aanvankelijk eenvoudige auto-accessoires te hebben geproduceerd, concentreert de onderneming zich al vanaf 1996 op de productie van elektrische sets die wereldwijd voor alle types voertuigen worden gebruikt. Dankzij de opzet van een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in 2011 zorgt de onderneming ook voor innovatieve producten in de toekomst.