Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Betaalmogelijkheden bij Rameder

U vindt hier een overzicht van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.

Vorkasse

Betaling vooraf

Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra we hebben vastgesteld dat we het geld hebben ontvangen. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen op onze rekening is bijgeschreven, wordt de aan ons gerichte bestelling door ons gestorneerd. We vragen hiervoor om uw begrip.

PayPal

PayPal

is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen, of u die nu bij eBay of in vele andere onlineshops hebt gekocht. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

Creditkaart

Creditcard

Of het nu een Visa- of een Mastercard is, bij ons kunt u heel eenvoudig met uw creditcard betalen. De meest moderne versleutelingstechnieken zoals SSL (Secure Socket Layer) en 3D-secure bieden u de grootst mogelijke zekerheid. De communicatie vindt versleuteld met 256 bits SSL plaats via onze betalingsdienstverlener OGONE.

iDeal

iDeal

iDEAL is in Nederland als online-overboekingsprocedure van de Nederlandse banken heel populair. Sinds de officiële introductie in 2006 ondersteunen op dit moment de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, iDEAL voor de veilige afhandeling van betalingen in het internet.

Direct eBanking

Direct eBanking

is een rechtstreekse betaalprocedure met behulp van een veilig formulier en is niet aan een bepaalde bank gebonden. U wordt daarbij naar uw eigen bank geleid om daar de betaling uit te voeren. U behoeft zich niet te registreren.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming