Menu

Betaalmogelijkheden bij Rameder

U vindt hier een overzicht van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.

Betaling vooraf

Betaling vooraf

Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra we hebben vastgesteld dat we het geld hebben ontvangen. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen op onze rekening is bijgeschreven, wordt de aan ons gerichte bestelling door ons gestorneerd. We vragen hiervoor om uw begrip.

PayPal

PayPal

is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen, of u die nu bij eBay of in vele andere onlineshops hebt gekocht. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

Bij Rameder kunt u zowel via PayPal Express in de winkelwagen als ook via PayPal tijdens de bestelprocedure betalen.

Creditcard

Creditcard

Of het nu een Visa- of een Mastercard is, bij ons kunt u heel eenvoudig met uw creditcard betalen. De meest moderne versleutelingstechnieken zoals SSL (Secure Socket Layer) en 3D-secure bieden u de grootst mogelijke zekerheid. De communicatie vindt versleuteld met 256 bits SSL plaats via onze betalingsdienstverlener OGONE.

iDeal

iDEAL

iDEAL is in Nederland als online-overboekingsprocedure van de Nederlandse banken heel populair. Sinds de officiële introductie in 2006 ondersteunen op dit moment de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, iDEAL voor de veilige afhandeling van betalingen in het internet.

direct eBanking

Direct eBanking by Klarna

Aankoop op rekening

is een van de meest populaire betaalmethoden in de online handel en nu ook bij Rameder. Met Klarna aankoop op rekening kunt u uw goederen online bestellen en na ontvangst gemakkelijk per factuur betalen.

Aankoop in termijnen

Betaal uw aankoop tegen TOP-financieringsvoorwaarden in handige termijnen. De nieuwe Klarna aankoop op afbetaling bij Rameder maakt het mogelijk!

Onmiddellijke overschrijving

is een directe betalingsmethode via een beveiligd formulier en is niet gebonden aan een specifieke bank. U wordt doorverwezen naar uw eigen bank om de betaling uit te voeren. Je hoeft je niet te registreren.