Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Fietsendrager configurator

voor montage op de trekhaak, op het dak en op de achterklep

Onze fietsendragerconfigurator is speciaal op de wensen en behoeften van klanten toegespitst. Bij de aankoop van een fietsendrager is het belangrijk dat de fietsendrager ook geschikt is voor uw voertuig. Wij zijn niet alleen marktleider geworden in fietsendragers die achteraf kunnen worden gemonteerd, door onze klanten voor ons te winnen met een optimale verhouding tussen prijs en prestatie en een omvangrijk productenassortiment. We hebben steeds de koers aangehouden u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste fietsendrager zo eenvoudig en zeker als mogelijk te maken.

Iedere klant, of hij of zij nu in de werkplaats thuis is of een leek, moet in staat zijn eenvoudig en vlug de voor zijn of haar voertuig geschikte fietsendrager te vinden. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt en innovatief is vormgegeven. Met dat doel is deze configurator voor fietsendragers ontwikkeld. Start de aankoop van uw fietsendrager hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming