Menu

Rameder beste-prijs-garantie

Wij staan achter onze prijzen. Als u een vergelijkbare trekhaak, een volledige trekhaakset of een elektrische set bij een andere handelaar krijgt aangeboden voor een voordeligere prijs, vul dan aub het onderstaande formulier in en wij verkopen u het product bij Rameder voor 10 € minder dan bij de concurrent.

Beste-prijs-garantie
  • Noem ons het artikel en de handelaar met precieze internetlink.
  • Upload bijv. een uittreksel uit een brochure of stuur ons de aanbieding per fax.
  • Wij controleren binnen de 1-2 werkdagen de aanbieding van de handelaar.
  • In geval het artikel gelijkwaardig is, krijgt u het artikel voor een prijs die 10 € voordeliger is!

Volgende voorwaarden gelden: 

De garantie geldt enkel voor onmiddellijk leverbare nieuwe goederen, niet voor diensten (bijv. montage), producten uit uit- en slotverkopen, speciale acties, failissementen, failissementsverkopen, stopzettingen van winkels, veilingen (bijv. eBay), vergelijkende portaalsites (bijv. check24), showroommodellen, beschadigde of defecte producten en slechts voor aanbiedingen van handelaars met vestiging in Nederland .

U hebt een goedkoper artikel gevonden?

Noem ons het artikel en handelaar met precieze internetlink, upload een uittreksel uit de brochure of stuur ons de aanbieding per fax.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

belangrijke Instructies

Om een snelle verwerking te garanderen, moet u ervoor zorgen dat het voor ons mogelijk is de producten te vergelijken, waarbij de link van de handelaar naar de aanbieding verwijst. In geval van twijfel kan u een screenshot met de aanbieding van de concurrent uploaden via onze upload-functie en kan u uw opmerkingen in het commentaarveld schrijven.

  • Rameder moet de prijsvergelijking via een officiële prijslijst, advertentie, een schriftelijke aanbieding of een internetpagina kunnen natrekken.
  • Geschenkbonnen (bijv. 25 € waardebon) kunnen altijd met onze prijsgarantie gecombineerd worden.
  • Deze aanbieding is enkel voor eindgebruikers.