Menu

Automatten kopen, eenvoudig online

We bieden automatten voor vrijwel elke auto. Elke automat is universeel passend of juist op maat voor uw auto. Of u nu een stoffen automat of een rubberen automat zoekt - op deze website vindt u de juiste mat!

Inhoudsopgave

 1. Hoe vindt u passende automatten voor uw auto?
 2. Rubberen automatten
 3. Waaruit bestaat een automattenset?
 4. Kies nu de automatten voor uw voertuig uit

1. Hoe vindt u passende automatten voor uw auto?

Automatten voor alle auto's

Automatten kopen doet u eenvoudig online. Kies op onze website bij 'specifieke automatten' uw auto en u ziet meteen de passende automatten. Rameder heeft bijvoorbeeld automatten voor een VW Golf VII, Opel Astra, Audi A3 en Ford Fiesta. In ons assortiment vindt u voor vrijwel elk type auto een exact passende automat.

Voordelen van een automat:

 • zeer sterk
 • de voet glijdt niet weg
 • lange levensduur
 • perfect op maat
 • in een handomdraai geplaatst
 • robuust materiaal
 • snel en eenvoudig schoon te maken
 • beschermt de voetenruimte tegen slijtage en vocht

2. Rubberen automatten

Een rubberen automat is vooral geschikt in de koude en vochtige maanden. Door de goede eigenschappen van het rubber zijn de automatten bestand slijtage van vuile zolen. Ook glijdt de voet minder gemakkelijk weg. De waterdichtheid is het belangrijkste kenmerk. Deze eigenschap van de rubberen automat zorgt ervoor dat de bodem van de auto niet van binnen in aanraking komt met water of vocht.

Daardoor daalt het risico op bijvoorbeeld roest of corrosie aan de elektrische bedrading. Ook is de kans op schimmel en nare geurtjes hierdoor aanzienlijk kleiner. En dat is natuurlijk wel zo prettig voor alle inzittenden.

Onze rubber-automatten zijn van OEM-kwaliteit en hebben een exacte pasvorm. Ze zijn van kwalitatief hoogwaardig, reukvrij materiaal en hebben een gepatenteerd reliÎf. Die zorgt ervoor dat uw schoenen tijdens de rit niet wegglijden. Op de onderzijde van de automat zijn noppen aangebracht die ervoor zorgen dat de automatten niet verschuiven.

Rubberen automat kopen
 • Rubberen automat
 • Rubberen automat

  3. Waaruit bestaat een automattenset?

  Een automattenset bevat vier exemplaren, van rubber, velours of naaldvilt. Twee automatten zijn bedoeld voor bestuurder en bijrijder, de andere twee automatten voor de inzittenden achterin. Specifieke automatten zijn exact passend gemaakt voor de desbetreffende auto, bijvoorbeeld voor een Mercedes E-klasse, BMW 3-serie of Kia Sorento.

  Automatten online kopen

  4. Kies nu de automatten voor uw voertuig uit

  Voor iedere wagen zijn er automatten en voor ieder voertuig hebben we dan ook de juiste automatten in ons assortiment. We willen u snel en gemakkelijk de juiste set voor uw auto kunnen aanbieden, daarom hebben we deze Finder ontwikkeld. Klik er maar doorheen, waarbij u in de eerste stap de fabrikant van uw auto selecteert, vervolgens ziet u in één oogopslag alleen producten die voor 100% geschikt zijn.

  Voetmat zoeker

  Autofabrikanten overzicht

  selecteer hier uw voertuig