137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u vloermatten voor een Lexus

Rubber vloermatten, autotapijten van velours en van naaldvilt

Dankzij jarenlange ervaring met auto-accessoires zoals vloermatten heeft Rameder zich ontwikkeld tot de specialist in vloermatten voor voertuigen van Lexus. Via onze website verkopen we vloermatten voor Lexus's van het fabricaat Azuga. We kennen ons assortiment, we kennen alle fabrikanten van vloermatten en we weten wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende Lexus vloermattensystemen. Op die manier zijn we in staat u, van alle systemen die op de markt worden aangeboden, het voor u eenvoudigste en snelst aan te brengen vloermattensysteem aan te bieden.

Onze configurator is ontwikkeld met het doel u het selecteren van het voertuig en vervolgens de selectie van het product, aanzienlijk te vereenvoudigen. Omdat op deze pagina de voertuigen in groepen worden getoond, wordt het heel eenvoudig om uit het zeer omvangrijke scala aan Lexus modellen, uw voertuig te selecteren. In de volgende stap van de configurator bakent u het kader voor uw Lexus model, met aanvullende details, nog nauwkeuriger af.

Vloermatten voor alle modellen van Lexus

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Vloermatten voor Lexus

Lexus Vloermatten voor

De precies voor Lexuss passende vloermatten van OEM- kwaliteit worden speciaal gefabriceerd voor uw Lexus. De vloermatten zijn van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en beschermen het interieur als de beste tegen vuil en vocht. De vloermatten voor Lexus worden in een zware uitvoering geleverd en zijn antislip. Vanzelfsprekend hebben de vloermatten voor de Lexuss ook een neutrale geur en zijn uitgerust met ovale clips waarmee ze in uw Lexus kunnen worden bevestigd. Behalve vloermatten hebben we ook nog autotapijten voor het merk Lexus in ons programma.

  • vloermatten van rubber en velours
  • zeer robuust materiaal
  • gemakkelijk te reinigen
  • perfect op maat gemaakt
Eén stap terug

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming