Menu

Colofon

Verantwoordelijk redacteur en webmaster voor de planning, realisatie en onderhoud van de inhoud van de website, evenals voor het beheer van het domein www.rameder.nl is Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH.

Gegevens volgen §5 TMG (Duitse wet op de telecommunicatiemedia)
Aanbieder Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH
Am Eichberg Flauer 1
07338 Leutenberg / OT Munschwitz
Duitsland
Contact Tel: +49 36734 35 413
Fax: +49 36734 35 315
E-Mail: info@rameder.nl
Contactpersoon voor de website Lars Steinbrügger webmaster@rameder.nl
vertegenwoordigd door de bedrijfsleiders
/Gevolmachtigde als vertegenwoordiger
Dr. David Gabrysch, Gregory Peacock, Marcus Vollbrecht
Hoofdvestiging van de onderneming Leutenberg / OT Munschwitz
Handelsregister-nr.: Amtsgericht Jena, HRB 507041
btw-nummer: NL823465780B01
Verwijzing naar het auteursrecht

Alle op deze website gepubliceerde bijdragen en afbeeldingen zijn beschermd door het auteursrecht. Voor ieder bij auteursrecht verboden gebruik is vooraf schriftelijk toestemming vereist van de aanbieder. Dit geldt met name voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van inhoud in gegevensbanken of andere elektronische media of systemen. Fotokopieën en downloads van website mogen uitsluitend worden gemaakt voor persoonlijk, particulier en niet commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze website niet door de exploitant is aangemaakt, worden de auteursrechten van derden aangehouden. Inhoud waarop dit betrekking heeft wordt als zodanig gekenmerkt. De onderneming Rameder Anhängerkupplung und Autoteile GmbH is door LGA InterCert Zertifizierungsgesellschaft mbH in overeenstemming met DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Disclaimer: De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderzocht. Desondanks aanvaardt de aanbieder geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de ontvangen informatie. Het gebruik van de website en de daarin opgeslagen gegevens vindt plaats op eigen verantwoording. Voor schade of verliezen, dat of die direct of indirect uit het gebruik van onze website zijn ontstaan, aanvaarden we geen aansprakelijkheid.

Deze website bevat links naar externe websites van derden. Op de inhoud van de websites van derden hebben we geen invloed. De inhoud van externe links worden door ons niet gecontroleerd. Deze vallen onder de aansprakelijkheid van de betreffende aanbieder. De links dienen uitsluitend als aanvullende informatiebronnen van de betreffende gebruiker. Ze zijn niet bedoeld als aanbeveling.

Beschermde handelsmerken

De opgenomen handelsmerken zijn eigendom van de rechtmatige eigenaars.

Platform van de Europese Commissie voor de onlinegeschillenbeschlechting

Bezwarenprocedures via de onlinegeschillenbeschlechting voor consumenten (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Wij zijn niet voornemens en niet verplicht om deel te nemen aan een procedure om geschillen bij te leggen van een consumentenorganisatie voor het beslechten van geschillen.

Photo Credits

FOTOS EN AFBEELDINGEN: © Istockphoto.com, Fotolia.com, Producent, © Rameder