137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u een dakdrager voor een Acura

voor dakreling, fixpointbevestiging, dakgoot, normaal dak en T-sleufprofiel

Dankzij een ervaring van tientallen jaren en omdat we al vele jaren leider op de markt voor achteraf monteerbare dakdragers zijn, heeft Rameder zich tot specialist in dakdragers voor voertuigen van het merk Acura ontwikkeld. We verkopen dakdragers voor Acura’s van Thule, F.LLI Menabo en Yakima. We kennen ons assortiment, we kennen alle fabrikanten van dakdragers en we weten wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende Acura dakdragersystemen. Op die manier zijn we in staat u, van alle systemen die op de markt worden aangeboden, het voor u eenvoudigste en snelst te monteren dakdragersysteem aan te bieden.

Onze configurator is ontwikkeld met het doel u het selecteren van het voertuig en vervolgens de selectie van het product, aanzienlijk te vereenvoudigen. Omdat op deze pagina de voertuigen in groepen worden getoond, wordt het heel eenvoudig om uit het zeer omvangrijke scala aan Acura modellenseries, uw voertuig te selecteren. In de volgende stap van de configurator kunt u uw Acura model nog nauwkeuriger specificeren.

Dakdragers voor alle modellen van Acura

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Acura dakdragers

Acura Dachträger

Wij bieden voor uw Acura dakdragers in OEM-kwaliteit aan. De dakdrager accentueert de natuurlijke lijnen van uw Acura en vormt één geheel met het design van uw voertuig. De dakdrager is binnen enkele minuten gemonteerd en de dakdrager voor uw Acura heeft een TÜV certificaat en is voorzien van het GS-keurmerk. Belangrijke productkenmerken van de dakdrager voor Acura zijn daarbij, net als veelzijdigheid, duurzaamheid en veiligheid.

  • voor alle types daken
  • voor het vervoer van dakboxen, fietsendragers, kano’s en kajaks
  • geruisarme dakdragersystemen
  • lichtgewicht constructies van staal en aluminium
Eén stap terug

BF_COOKIE_NOTE

BF_OK