Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u een trekhaak voor een Renault VEL SATIS

U bent er bijna! U bent nog maar een paar klikken van uw nieuwe trekhaak voor uw Renault VEL SATIS af. U hoeft nu alleen nog maar het type voertuig en tot slot de motor van uw Renault VEL SATIS te selecteren.

Waarvoor al deze gegevens nodig zijn? Een trekhaak is een heel complex product. De markt voor auto-onderdelen kent een ontelbaar aantal systemen. Al naar gelang de Renault VEL SATIS waaraan de trekhaak moet worden gemonteerd, moet eventueel een stuk uit de bumper worden genomen of moeten de kabels verschillend aan de te installeren elektrische set worden aangesloten. De selectiecriteria en de vragen hebben uitsluitend tot doel u de juiste trekhaak aan te bieden en daarbij iedere twijfel uit te sluiten, zodat tijdens de montage van de trekhaak voor de Renault VEL SATIS alles optimaal verloopt.

Selecteer het model van uw voertuig:

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Renault VEL SATIS trekhaak stijve


starre Renault VEL SATIS Anhängerkupplung

Bij een stijve Renault VEL SATIS trekhaak is de kogelkop onbeweegbaar aan de dwarsverbinding vastgeschroefd of -gelast en is deze dus permanent klaar voor gebruik. Een stijveRenault VEL SATIS trekhaak is interessant voor klanten die heel vaak gebruik maken van een aanhanger of andere hulpmiddelen voor transport met behulp van de trekvoorzieningen. Het voordeel, in het bijzonder voor beroepsmatige gebruikers van de trekhaak, is dat de kogelhals niet van het voertuig hoeft te worden genomen. Dat is een arbeidsstap minder en is ook geldbesparend omdat het systeem met de stijve trekhaak het goedkoopst is.

  • voordelige trekhaak
  • geschikt voor frequente- en continue gebruikers
  • de kogelkop is niet afneembaar


Renault VEL SATIS trekhaak afneembare


abnehmbare Renault Anhängerkupplung

Bij een afneembare Renault VEL SATIS trekhaak kan de kogelkop eraf worden genomen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen afneembare Renault VEL SATIS trekhaken met een handmatig of hefboomsysteem en die met een automatisch systeem. De verschillen tussen de systemen betreffen in eerste instantie de bedieningsmogelijkheden, het gemak en de prijs. Bij een volledig automatisch Renault VEL SATIS trekhaaksysteem valt de voorgespannen kogelkop automatisch en hoorbaar op zijn geborgde plaats. In tegenstelling daarmee worden handmatige en hefboomsystemen handmatig voorgespannen en geborgd.

  • eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop is afneembaar
  • evenwichtige prijs-prestatie-verhouding
  • het meest verkochte trekhaaksysteem

Renault VEL SATIS trekhaak Zwenkbare


schwenkbare Renault VEL SATIS Anhängerkupplung

Bij een zwenkbare Renault VEL SATIS trekhaak is de kogelkop permanent aan de dwarsverbinding bevestigd. De kogel hoeft noch gemonteerd, noch gedemonteerd te worden. De kogelkop wordt met behulp van een draaiwiel in de gebruiksstand of de ruststand gebracht. Wanneer de kentekenplaat of onderdelen van de verlichting achter de Renault VEL SATIS trekhaak schuilgaan, moet de kogelkop in de ruststand worden gedraaid. De kogelhals en de contactdoos zijn in dat geval niet meer zichtbaar.

  • onovertroffen gemak en uiterst eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop hoeft niet, als deze niet in gebruik is, in het voertuig te worden gelegd
  • het allerduurste trekhaaksysteem
Eén stap terug

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming