Menu
art. nr.: 152153

Fietsendrager Westfalia BikeLander classic

Westfalia
 • Fietsendrager Westfalia BikeLander classic
 • Fietsendrager Westfalia BikeLander classic
 • Fietsendrager Westfalia BikeLander classic
 • Fietsendrager Westfalia BikeLander classic
art. nr.: 152153

Fietsendrager Westfalia BikeLander classic

 • voor 2 fietsen, kan worden uitgebreid tot voor 3 fietsen
 • montage op de trekhaak
 • laadvermogen: 60 kg
Een compacte en kwalitatief hoogwaardige fietsendrager met analoge verlichting voor het vervoer van twee (2) fietsen, die zonodig kan worden uitgebreid voor drie fietsen. De Westfalia BikeLander classic paart het hoogst mogelijke comfort aan hoge flexibiliteit en veiligheid.
Westfalia
€ 457,00
incl. 21% btw excl. verzendkosten
leverbaar vanaf 2021-09-21
Melding bij beschikbaarheid
 • 98,6 % positieve beoordelingen
 • topkwaliteit
 • snel bezorgd
 • eerste-klas advies
Productdetails

Fietsenvervoer van de bovenste plank

De Westfalia BikeLander classic is een compacte, stabiele en veilige fietsendrager. De analoge verlichting is het enige onderscheid tussen de classic en zijn “grote broer”, de Bikelander classic. U monteert de drager heel eenvoudig op bijna alle trekhaken en als u de drager niet gebruikt kunt u hem, dankzij de snelsluiting, ingeklapt en ruimtebesparend opbergen in het voertuig of in de garage. Met de van een TÜV-keurmerk voorziene Westfalia BikeLander classic vervoert u moeiteloos tot twee (2) fietsen of E-bikes. Met de als optie verkrijgbare uitbreiding kunt u de fietsendrager zelfs uitbreiden voor een derde fiets. De uitbreiding vindt u onder "Het juiste toebehoren".

Met de 17,3 kg lichte Westfalia BikeLander classic kunt u, bij een statisch gewicht van de trekhaak van minstens 85 kg, maximaal een gewicht van 60 kg vervoeren. Dankzij de brede vorm van de beugel en de flexibele framehouder met spanbanden kunnen de meest uiteenlopende soorten fietsframes worden vervoerd. Speciale rubber bekledingen zorgen ervoor dat de fiets optimaal is bevestigd en het uiterlijk er niet onder lijdt. De afneembare framesteunen garanderen de veiligheid van de lading en zijn ook uitstekend geschikt voor grote framediameters, tot 80 mm. De stand van de wielhouders kan optimaal aan uw fietsbanden worden aangepast.

Binnen enkele seconden hebt u, dankzij het bevestigingssysteem met hefboom, de Westfalia BikeLander classic eenvoudig en zonder gereedschap op de trekhaak gemonteerd. Het kantelmechanisme stelt u bij de meeste personenwagens in staat om, ook met fietsen op de drager, de kofferruimte te openen.

Deze fietsendrager is voorzien van een 13-polige stekker. Houd er rekening mee dat in enkele landen van de EU, wanneer u een fietsendrager gebruikt, een 13-polige stekker verplicht is (bijv. in Duitsland en Oostenrijk).

Doe uw voordeel met de lange levensduur en het gemak van de Westfalia BikeLander classic - bestel deze fietsendrager vandaag nog bij ons.

De houder voor de kentekenplaat voldoet aan de Europese norm (520 mm x 110 mm).

Informatieblad
Technische gegevens - Fietsendrager
Fabrikant
Westfalia
Aanduiding
BikeLander classic
Aantal fietsen
2
kan worden uitgebreid tot
3 fietsen
Uitbreidingsset voor een derde fiets 1
Bevestiging banden
Bandbevestiging met snelspaninrichting
Geschikt voor elektrische fietsen
Ja
Wijze van bevestiging
op de trekhaak
Bevestiging
met spaninrichting
D-waarde trekhaak min.
6.7 kN
meer tonen
1 Niet inbegrepen.
2 Let op wetgeving.
Montagehandleidingen

Hier staan voor u montagehandleidingen in verschillende talen en afhankelijk van het artikel nog aanvullende montagegidsen en extra beeldmateriaal waarmee het inbouwen of monteren van het product voor u nog eenvoudiger wordt.

Beoordelingen
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Beoordeel dit artikel!

U kunt hier uw mening over- of ervaringen met - het product documenteren. U voorziet andere geïnteresseerden op die manier van waardevolle informatie bij de aankoop.

Voor dit product is nog geen beoordeling aanwezig.

U kunt hier uw mening over- of ervaringen met - het product vastleggen.
U voorziet andere geïnteresseerden dan bij de koop van waardevolle informatie.

Passende accessoires voor Fietsendrager Westfalia BikeLander classic (9)