137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u vloermatten voor een Lexus GS

U bent er bijna! U bent nog maar een paar klikken van uw nieuwe vloermatten voor uw Lexus GS af. U hoeft nu alleen nog maar het type voertuig en tot slot de motor van uw Lexus GS te selecteren.

Waarvoor al deze gegevens nodig zijn? Er zijn verschillende soorten vloermatten - van rubber of als autotapijt van velours of naaldvilt. De selectie en de vragen dienen uitsluitend het doel ervoor te zorgen dat alles tijdens het aanbrengen van de vloermatten voor de Lexus GS optimaal in het werk gaat.

Selecteer het model van uw voertuig:

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Vloermatten voor Lexus GS

Lexus GS Vloermatten voor

De precies voor Lexus GSs passende vloermatten van OEM- kwaliteit worden speciaal gefabriceerd voor uw Lexus GS. De vloermatten zijn van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en beschermen het interieur als de beste tegen vuil en vocht. De vloermatten voor Lexus GS worden in een zware uitvoering geleverd en zijn antislip. Vanzelfsprekend hebben de vloermatten voor de Lexus GSs ook een neutrale geur en zijn uitgerust met ovale clips waarmee ze in uw Lexus GS kunnen worden bevestigd. Behalve vloermatten hebben we ook nog autotapijten voor het merk Lexus GS in ons programma.

  • vloermatten van rubber en velours
  • zeer robuust materiaal
  • gemakkelijk te reinigen
  • perfect op maat gemaakt
Eén stap terug

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming