137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u vloermatten voor een Chevrolet CAPTIVA

U bent er bijna! U bent nog maar een paar klikken van uw nieuwe vloermatten voor uw Chevrolet CAPTIVA af. U hoeft nu alleen nog maar het type voertuig en tot slot de motor van uw Chevrolet CAPTIVA te selecteren.

Waarvoor al deze gegevens nodig zijn? Er zijn verschillende soorten vloermatten - van rubber of als autotapijt van velours of naaldvilt. De selectie en de vragen dienen uitsluitend het doel ervoor te zorgen dat alles tijdens het aanbrengen van de vloermatten voor de Chevrolet CAPTIVA optimaal in het werk gaat.

Selecteer het model van uw voertuig:

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Vloermatten voor Chevrolet CAPTIVA

Chevrolet CAPTIVA Vloermatten voor

De precies voor Chevrolet CAPTIVAs passende vloermatten van OEM- kwaliteit worden speciaal gefabriceerd voor uw Chevrolet CAPTIVA. De vloermatten zijn van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en beschermen het interieur als de beste tegen vuil en vocht. De vloermatten voor Chevrolet CAPTIVA worden in een zware uitvoering geleverd en zijn antislip. Vanzelfsprekend hebben de vloermatten voor de Chevrolet CAPTIVAs ook een neutrale geur en zijn uitgerust met ovale clips waarmee ze in uw Chevrolet CAPTIVA kunnen worden bevestigd. Behalve vloermatten hebben we ook nog autotapijten voor het merk Chevrolet CAPTIVA in ons programma.

  • vloermatten van rubber en velours
  • zeer robuust materiaal
  • gemakkelijk te reinigen
  • perfect op maat gemaakt
Eén stap terug

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming